برای تیز کردن قیچی میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید که به ابزارهای در دسترس شما بستگی دارد:
1. استفاده از سنگ چاقو تیزکن
سنگ را با کمی آب یا روغن مرطوب کنید.
تیغه قیچی را با زاویه ۱۰ تا ۱۵ درجه روی سنگ حرکت دهید.
این کار را برای هر دو تیغه انجام دهید و مرتب تیغهها را تمیز کنید.
2. استفاده از کاغذ سنباده
یک تکه کاغذ سنباده با دانههای ریز (120 تا 200) بردارید.
قیچی را باز کنید و مانند بریدن کاغذ سنباده، تیغهها را چند بار روی آن حرکت دهید.
3. استفاده از فویل آلومینیومی
یک تکه فویل آلومینیومی را چند بار تا کنید تا ضخیم شود.
قیچی را باز و بسته کنید تا فویل را ببرد. این کار باعث تیز شدن لبه تیغهها میشود.
4. استفاده از شیشه یا بطری شیشهای
قیچی را باز کنید و تیغهها را با زاویه روی لبه شیشه یا بطری حرکت دهید.
با دقت انجام دهید تا به خود آسیب نزنید.
5. استفاده از پیچگوشتی فلزی
پیچگوشتی را بین تیغههای قیچی قرار داده و مانند بریدن پیچگوشتی عمل کنید. این حرکت باعث تیز شدن تیغهها
میشود.
نکته مهم:
بعد از تیز کردن، قیچی را با دستمال تمیز کنید و در صورت نیاز مقداری روغن روی لولا بزنید تا روانتر کار کند.
/توسط admin
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.